Kuzusunakurban 2ay 1 haftalık bebeğim var. Sadece anne sütü ile besleniyor. Dünden beri bogaz ağrım acıma vardı. Bugün eklemlerimde çok ağrıyor. Burun tıkanıklığıda başladı. Bebeğime geçmesinden çok korkuyorum. Yenidogdugunda yogunbakımda enfeksıyondan kalmıştı. Tekrar almasınlar :( en hızlı şekilde en kolay nasıl gecırırım. Lütfen yardım edin😢
cemreninannesi_ Kuzusunakurban Öncelikle sakin olun. Bağışıklığınız doğumdan sonra ciddi miktarda düşer normal. Pastil parol ve burun sprey kullanabilirsiniz. Haricinde doktorlar ilaç tavsiye etmiyor. Bol bol vitamin alın ıhlamur için hem bebeğinizi de sakinleştirir. Sıcak bi duş alsın pastil alın ya da vitamin serumu taktırın doktorunuza danışarak. Ben bu şekilde ayağa kalkmıştım. 🙏🏻
Zeynep1993 Karamürver,çinko ve c vitamini içeren bağışıklığı güçlendiren sambucol denilen takviye edici gıda var tableti sulandırıp içiyorsun hem bitkisel ben faydasını gördüm siz de bakın isterseniz geçmiş olsun ☺️
Minikmucizem2022 Doktora gidin hemen hem yorgunluk hem grip zor oluyor bebekle bende oldum doktorun verdiği ilaçlarla anca toparladım maske taktım emzirirken ellerimi sık yıkadım bol su iç birde bebekle emzirme harici uzak durmaya çalıştım eşim ilgilendi birkaç günde atlattım geçmiş olsun