1balkizannesi kızlar bu hemşire olan bayan Instagram’da kendisi de 54 kiloya düşmüş tarifleri var yapanlar var altındaki yorumlar falan iyi gönderilerin yapıp da zayıflayan oldu mu Ben de yapmak istiyorum 🍀🤍
OptimusPrime 1balkizannesi Ramazan tarifini yapıyorum dün başladım. Öyle ayarlıyorum beslenmemi de. Öncekilere başlayıp hep bozduğum için yorumsuzum ama 15. Gün fark olur diye düşünüyorum hiç yoktan. Bakacağız. ☺️
Geceveuzay 1balkizannesi kahve limonlu bi kürü vardı yağ yakımında baya etkili biz faydasını gördük annemle
Son123 1balkizannesi bende takip edip yapıyorum ama zaten o kürler ödem attırıcı yemeğe dikkat ederseniz her halükarda zayiflarsiniz porsiyonları kacirirsaniz istediğiniz kadar kür yapın yine zayiflayanazsiniz bende uyguluyorum ama bir bir buçuk ayda 3_4kg anca verdim millet yok bir haftada 5 kg 3kg falan yazıyor pek inanamıyorum o kadar hızlı sonuca
Saafie 1balkizannesi Kadını tanımıyorum ama bir arkadaşım onun bir videosunu atmış bana , yeşil çay süt olan onu eşime yaptım gerçekten adamın zayıfladığı bariz ortaya çıktı . İngiliz diyeti diye geçiyor
superanne2 Geceveuzay nasıl bir tarif bende sayfasına bakıyorum sürekli nerden nasıl başlayacağımı bilemedim bir türlü
Geceveuzay superanne2 sabah kahve limon kahvaltıdan sonra kayısılı form çayı kiraz sapı çayı gece yatmadan limon zencefil soda tabi bunu yaparken beslenmeye de dikkat etmek gerekiyor
OptimusPrime 1balkizannesi 3-4 gün oldu sanırım uyguluyorum. Bugün tartıda dayanamayıp baktım -2,5 kg ☺️