cananata01 Oğlum önümüzdeki hafta 2 aylık olacak. Kolik bir bebek Gazı olunca sürekli emmek istiyor zaten sadece mamayla besleniyor emzik veriyorum maksimum 5dk tutup atıyor nasıl alıştıranilirim
Scemiha cananata01 kızım 5,5 aylık 15 gün önceye kadar ne yaptıysam almadi. 15 gün önce uyku öncesi verdim tuttu. Şimdi uyku öncesi tutuyor gun içinde yine tutmuyor
Neslihanyagmur cananata01 benim bebeğim de tutumuyor böyle birseye hafif bandiriyorum mesela reçel gibi o zaman emiyor 2 aylık bebeğim şuan
Cns15 cananata01 emziği sürekli olarak vermeyin uyku arkadaşı gibi verin tavsiye ederim uyucağı zaman memeden çekin ağzına koyun hemen
cananata01 Scemiha bizimki de ne aç ne tokken tatlandırınca tutuyor 5dk maksimum geri atıyor verince tekrar ağlıyor
cananata01 Neslihanyagmur bende denedim onu evet o zaman tutuyor ama bu kezde bi gün sınra çok ağlıyor kabız olıyor fitil koyuyorum öyle kaka yapıyor rengi değişiyor demek yaramıyor
cananata01 Cns15 biberonla besleniyor zaten ama tokken mümkün değil almıyor emzik kusacak gibi oluyor