Pateteslimanti İftara çağıracağım 3 tane aile var ama ne yemek yapacağımı hiç bilmiyorum ana yemeğe karar veremedim sizler neler yapıyorsunuz
MavisimMavilendimm Pateteslimanti canım ana ekran 40.000 tane iftar menüsü postu ile dolu onlara bakarsan karar verirsin zaten ne yapacağını🤣
azraklkn Pateteslimanti benimde davet edecegim bi kaç aile var birine karnıyarık pirinc pilavi mercimek corbasi salata yapicam digerlerine karar veremedim bende bekliyim burda banada fikir olsun
Gulceninannesi25 Pateteslimanti domates çorbası güverte porsiyonluk kaşarlı köfte altına patates püresi yapabilirsiniz guvecin bir çeşit sebze yemeği kabak olur sarma falan olur ne severseniz pilav salata yoğurt tatlı da şekerpare olur güllaç revani olabilir
Aselllll Pateteslimanti patlıcan közlemesınden oturtma cok guzel oluyor kucuk kucuk guveclere yapılabilir ustunede kaşar yanına sulu bı yemek pilav corba ortaya borek ve bı salata meze bence yeterlı tatlıdan Kıbrıs tatlısı olabılır
Asel_aygn Pateteslimanti benimde iftara davet edeceğim 4 aile var Allah nasip ederse inşallah hepsine ayrı menü hazirliycam sevdikleri şeylere göre sadece ana yemekleri yaziyorum Etli Kuru fasulye Orman kebabı Etli nohut Patlıcan musakka