Tugrayeliz01 Rezene çayı kullanan varmı süt artırıyormuş ise yarıyor mu gercekden kullananlar ne gibi faydasını gördünüz acaba birde bebegimde reflü var kullansam zararı olurmu oğluma 49 günlük daha oğlum
Tuanammm Tugrayeliz01 ben rezene +ısırgan otu içiyorum taze soğanda süt arttırıyor ve tabi 3litre su rezene gaz içinde tüketiliyor
Gokcesin Kesinlikle humana still tea tek geçerim👍 bol su içmek de aynı şekilde işe yarıyor. Rezene gaz için kullanılır onu da için mutlaka.
Tugrayeliz01 Gokcesin doktor karışım önermiyor bir çay vardi içiyordum süt fazlalaşmısdi ama içme dedi doktor. Rezene reflü tetikler mi ki gazı da çok var kolik bebek benim oğlum
yagmurtpl Süt İcin iyi Bi psikoloji, bol su ve uyku, doktorum bana mutlaka dinlenmek gerektiğini söyledi
Tugrayeliz01 yagmurtpl süt içemiyorum ama su 3 litre içiyorum uyku ve dinlenme banada soyledi doktorum ama olmuyor ki bebiş varken ancak eşim isten gelince dinlene biliyorum
yagmurtpl Tugrayeliz01 süt iç demek istemedim 🤣🤭 sütün artması İcin anlamında, her fırsatı değerlendirin, yatağın üzerinde oyalanıp uzanarak ilgilenin bebişle misal