whitechocolatemochaa fenomenlerin önerisiyle hiçbir şey almam ama yorumları iyi gözüküyor. normalde aldığım pirinç markası da kalitesini bozdu. şans vermek istiyorum ama 5 kg oldugu icin tereddüt ettim. alıp kullanan var mı?
Cocolingo whitechocolatemochaa hiçbir fikrim yok özellikle fenomenler linkliyorsa alacağım varsada almıyorum bimin mavi paket pirincini alıyorum çok memnunum
Ucansupurge whitechocolatemochaa Hiç bilmiyorum canım gördüm daha önce ama denemedim. Gönen baldodan vazgeçmem 😂
whitechocolatemochaa Cocolingo ahahah bende öyleyim aslında, bircok marka denedim ama tane tane pişenini bulamıyorum. şokun baldosunu kullanıyordum aşırı bozdular deneyeyim mavi paketi cok tesekkürler 🌸
Ucansupurge whitechocolatemochaa gonende akrabarimiz var gel git yapıldığında annem alıyor bana 😂 markasıni falan bilmiyorum 🤷🏻♀️
Ysmndnz_ whitechocolatemochaa Ben sadece Migros yasmin pirinç kullanıyorum. Diğer markaların yasmin mi de denedim ama hiç birisi Migros markasının yerini tutmaz
whitechocolatemochaa Ysmndnz_ onu da deneyeyim teşekkür ederim, yasmin kokulu mu oluyordu sanki öyle hatırlıyorum
asrinhatasi whitechocolatemochaa Terme pirinci alın hem yerli üretime de destek olursunuz. Trendyolda da satışları var ben Trabzonda oturduğum için bazı marketlerde bulabiliyorum ama her yerde olmayabiliyor
Ysmndnz_ whitechocolatemochaa biz senelerdir yedigimiz için öyle bir koku almıyorum . İçerisinde şeker yok hafif sindirimi kolay sporcuların tercihi
whitechocolatemochaa Mircet yaa öyle mi? arkadaslar bir sürü öneri verdi onları deniyim de olmazsa bakarım artık 😂
Mircet whitechocolatemochaa nişastası az olduğu için lapa olmuyor tane tane.5 kilo anneme 5 kilo kaynanama 5 kiloda kendime aldım
whitechocolatemochaa Mircet tam aradığım nokta bu aslında. ben gayet tane tane pilav yapardım bu aralar hep lapa oluyor ve tane tane kalmıyor. deniycem bunu tesekkür ederimm
Ess92 whitechocolatemochaa buna benzer bir pirinç kullanmıştım. Bir akrabam Iraktan getiriyordu. Markettekilerdsn daha Farklı tadı. Bence daha güzel. Ama onun dışında pişme konusunda da daha iyi. Geç pişmiyor. O yüzden tercih edilebilir. Market pirinçleri bazen lapa oluyor benim. Bu pirinç ince olduğu için lapa olma ya da diri kalma sorunu hiç yaşamadım.
whitechocolatemochaa Ess92 arkadaşta yazmış nişastası azmış bunların. en iyisi denemek galiba teşekkür ederimm