BalkizimBaloglum2 Domatesli arpa sehriye çorbası Ciğer sote Soğan salatasi Bulgurlu karalahana yemeği 🤲
Rumeysaerva KahveliVera Etli kuru fasulye Pilav Tavuk Tarhana Yoğurtlu kabak salatası Normal salata Dünden haşhaşlı revanim var
papatyam-34 KahveliVera Sütlü tatlı favorim de süt alerjimiz olduğu için kendilerinden uzak duruyorum 😂😂 baklavayı da eşim gelirken almış süt yok ye diye 😂
yabancibiri KahveliVera bizde bugün mercimek çorbası, fırında kaşarlı başemalli patates püresi, baharatlı tavuk, pilav, kıymalı pide, salata vardı ❤️
NariNariKiminYari KahveliVera bugün kaynanamlara gittik domates çorbası Bulgur pilavı Tavuklu sebzeli sulu yemek Tavuk fileto kızartması Tavuklu börek Salata Yapmış birazdan gıdaklamaya başlicam 🙃
1melek1234 Elanur_123 bı kac dal brokoli bı tane kuru sogan bı tane havuc bı tane patates bunları suda guzelce yumusayana kadar haşlıyorum sobra bunu blenderdan gecırıyorum ayrı bı kapta göz kararı koyuyorum ama yaklaşık ıkı yemek kaşığı falan vardır unu yagda kavuruyorum bıraz kokusu cıkınca ıkı buçuk üç su bardagı sütü unun üstüne ılave ediyorum (besamel sosu gıbı oluyo) sobra corbayla bırlestırıyorum kıvam koyu gelırse su kaynatıp ekleme yapıyorum ıstersen sadece brokoli ılede yapabılırsın tuz karabiber oldu bıttı😁😁