KahveliVera Resmen oturdum kaldım Menülerinizde neler var benim aklımda Kanat patates fırında Pirincim var dünden Çorba düşünüyorum sanirim domates çorbası olur Düşün düşün deliriciiimmm Sizde neler var
Aselllll KahveliVera nohut yemegı pılav salata yaparım ortaya bıraz patates kızartırım bıde elmalı tarcınlı kek yapıcam
omerinannesi_2705 KahveliVera Tarhana çorbası, patatesli mantar sote , pirinç pilavı, salata, şam tatlısı 🤭 Tarhana çorbası menümle alakasız ama dünden kaldı☺️🌹
Birberenannesi KahveliVera dün ilk iftar diye baya abartmışım herşey kaldı dünküleri yicez bugün yemek derdim yok çok şükür 😄
Marianne KahveliVera kremalı bal kabağı çorbası, fırında köfte soğan, patates, pirinç pilav, salata, tatlıya da cinnabon Amerikan tatlı poğaça.
ikibebelikanne Birberenannesi Ahahah bende aynı canımın çektiği şeyler var aslında ama dünden yemek var diye yapamıyorum 😂
1melek1234 Fırında besamelli patates Soğanlı mantarlı bulgur pilavı Kayısı suyu Brokoli çorbası Yaz salatası
Ysmndnz_ KahveliVera mercimek çorbası sulu köfte pilav ve yoğurt . Dün kuru fasülye pilav ve cacık vardı
Sema065 @KahveliVera Dünden karnı yarık pilav ve Tutmaç çorbam kaldı çok yapmışım 😂 bugün de yanına makarna dolması ve Kemal paşa tatlısı yapacağım
papatyam-34 KahveliVera Arpa şehriyeli tavuk çorbası Tavuk yemeği Pilav Salata Baklava tavuk baskın oldu ama çorbam dünden😂
KahveliVera papatyam-34 Aay evet yaa tavuk olunca baklava olmuyor sütlü tatlı iyi giderdi 🤤❤ Yemek olsun da gerisi çok şey değil 😂
papatyam-34 KahveliVera Sütlü tatlı favorim de süt alerjimiz olduğu için kendilerinden uzak duruyorum 😂😂 baklavayı da eşim gelirken almış süt yok ye diye 😂