Gizgokce-123 65 e aslında 6 aylıkken düşmüştüm diyetle birlikte 3 ay diyet yapamadım 😔 yapasim gelmedi ama dün başladım bakalım 60 yada 55 e dusebilecekmiyim
MavisimMavilendimm Gizgokce-123 Boyun kaç? 1.65 den yukarı isen bence bu kilo gayet iyi. Önemli olan indiğin kiloda kalabilmek😊
Gizgokce-123 MavisimMavilendimm boyum 1.59 ondan vermem gerek aslında kilolu durmuyorum ama bana batıyor 😂
ececimsu Gizgokce-123 nasıl verdiniz benim 15 kg fazlam var emiyor bebeğim 10 aylık bende vermek istiyorummmmmmm
MavisimMavilendimm Gizgokce-123 O zaman 4,5 kilo versen vücut tam oturur☺ Limonlu su iç tez tez harika zayıflatıyor. Ben 2 aya 12 kilo vermiştim sağlıklı şekilde. Limonlu su, kefir, karabaşak, salatalık, kivi bunlar ile😚
Gizgokce-123 MavisimMavilendimm 60 düşsem bile bana yeter şimdi ramazanda çok kilo alırım diye geri başladım bakalım limonlu suyuda demiycem mutlaka
Gizgokce-123 ececimsu yediklerime ictiklerime dikkat ettim zaten güzel şekilde veriyordum sonra wp grubu buldum ordada destek oldu yediklerimizi ictiklerimizi atıyorduk spor falan 8 den sonra yemeyi içmeyi kestim sadece Nescafe yada. Türk kahvesi içersen içiyordum yaninada 1 tane buskivi yada leplebi yiyordum 5 6 tane sonr hep şu içtim
Gizgokce-123 ececimsu emririken verdim kızım 5 gün sonra 9 aylık olacak emiyor hala çok şükür bı sıkıntısı yok vakit buldukça su ve spor yapıyordum
MavisimMavilendimm ececimsu Ben emzirmiyordum canım. Emzirirken de bunlar yapılabilir, yanı sıra yemeklerini küçük porsiyonlarda yiyebilirsin. Küçük porsiyonlarda sağlıklı yemekler. ( Haşlanmış tavuk, et, balık) 😊