Busraoztamur İyi akşamlar hanimlar LC Waikiki internet sitesi üzerinden alışveriş yapanınız var mı? Alipta memnun kaldınız mı?
Usakliomer Busraoztamur ben hep yapiyorum ev ürünleri de aliyorum magazalarda olmuyor. Gidip magazadan degistirebiliyorum
[silindi] Busraoztamur Defalarca yapmışımdır. Memnunum. Hatta bir kere çok fazla ürün aldım bir ürünü eksik göndermişlerdi. Mail attım teyit/ispat bile etmeden anında gönderdiler eksik dediğim ürünü.
biryavuzkusu Busraoztamur bende çok yaptım sürekli alışveriş yapıyorsanız kalıpları az çok tahmin edersiniz olmayınca mağazadan kolaylıkla değiştiriyorum.
Busraoztamur Ygz mağazasından tabiki yapıyorum ama internet sitesi üzerinden yapmadım güvenilir mi göründüğü gibimi ürünler oyuzden sormuştum.
NrYlmzTsr Busraoztamur magazadan gonderiyorlar zaten urunleride🙄 yani ne goruyorsaniz onlar. Bilinmis bir magaza zinciri, guvenilir mi diye dusunmeniz garip😄
Elifsenaveannesi Busraoztamur bende sipariş verdim gayet güzel mağazadaki ürünler gibi geliyor kalitesi falan da aynı
ayazasaf Busraoztamur aynıları kuzum mağazada ne varsa hatta bazen mağazada olmayan modeller bile var ben çoğunlukla internet sitesinden alıyorum. Mağazadan teslim seçeneğiyle kargoda ödemiyorum.
Busraoztamur NrYlmzTsr Yaşadığım yerdeki mağazada internette olan bir çok ürün yok. Ne sakınca gördünüz bunu sormamda anlayamadım. Herkesin herşeyi dileği gibi sormasi normal, benim bunu sormam mi garip garip olan nedir ? Cevaplamayada bilirdiniz,teşekkürler.
AdAyza Busraoztamur ben hemen hemen her hafta yapıyorum ☺️Aldığımın 2 gün sonrası kargom geliyor, beğenmediğim ürünü mağazasına gidip iade veya değişim yapabiliyorum, gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz 🌸
Pinar4063 AdAyza internetten alınan ürünü mağazadan değişim yapıyorlarmı çok iyi öyleyse çünkü ben almıştım internetten büyük geldi öylece duruyordu iade etmedim peki alınan tarih önemlimi belli süresi varmı?fiyat etiketi olması şartmı?
Eylul25 Busraoztamur özellikle kızımın alışverişini yapıyorum daha dün geldi hatta kışlık paketim hiç bir sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim
Sariballim Busraoztamur ben hep ordan yapıyorum mağazada aradığımı bulamıyorum cünkü bebekle zor oluyor ve internette daha cok çeşit oluyor gayet güzel memnunum yazlık kışlık sürekli ordan alıyorum tavsiye ederim
Annesinin1tanesi Busraoztamur bulunduğum şehirden dolayı hep internettn alışvrş yaptım ve memnun kaldım güvendiğim tek adres diyeblrm
ZeynepAdam Busraoztamur sikinti olmuyor merak etmeyin be bursa gibi merkesi yerdeyim ama her utu her magazada olmuyor yada bedeni kalmiyor hem.kendime hem esime hem kizima coook alisveris yaptim