Muhendissanneee Bel destekli ve çok yönlü yenidoğan aparatıyla beraber kanguru arıyorum. Elinde olup satmak isteyen varsa dolap hesabını yazabilir mi? Ya da burdan da fotoğraf atabilir
eserekli_kiz11 Muhendissanneee canm bnde bitane kanguru var ama satmayi dusunmuyordum yenidogan uyumlu degil ama bi bak istersen baby pluss class
Vlns Muhendissanneee yenidoğan benim . Elimde var satabilirim zaten 3 kez anca kullanmışızdır bi bakın isterseniz gardropsta
Bersahefem Muhendissanneee mmerhaba bende tamamen sıfır hiç kullanılmamış bel destekli kanguru var Dolap hesabımdan bakabilirsiniz @Bersahefem
Muhendissanneee Vlns baktım şimdi belden desteği var mı göremedim de. Oğlum biraz ağır da ondan soruyorum
Muhendissanneee Vlns bebeğim geçen ay 7kgdı bu 9kg kullanılıyormuş pek kullanamam o yüzden teşekkür ederim 🌺
Urass13 Muhendissanneee merhaba bende de yenidoğan aparatla bel destekli mamadusun var çok az kullandım durmak istemedi . Dolap hesabımda yok ama insta da mesaj atarsanız fotolarını atarım beğenirseniz yüklerim @zynburas insta
Bersahefem Muhendissanneee merhaba gördüm cvp verdim şimdi.ama çift yönlü dediğiniz nasıl oluyor bebeği iki taraflı da koyabilirsiniz bundan mı bahsediyorsunız
Bersahefem Muhendissanneee isterseniz dolaptan değilde burdan vereyim çnkü dolap hesabıda çok kestiği için indirim yapamıyorum