Aysunsaglam Merhaba kızlar 🌸 10 ay 11 günlüğüz iki haftadan beri geceleri çok sık uyanıyor ve saat 3veya 4 te kalkıp bir iki saat sonra uyuyor aynı durumu yaşayan varmı ? Yıldım artık uykusuzluktan başım dönüyor 😂🤷🏼♀️
Pinar9 Aysunsaglam benim bebeğim 6.5 aylık . 4 aylıktan beri çok şık yaşıyorum bunu. 3-4 gibi kalkip 5.30 gibi uyuyor :/
Busra020 Aysunsaglam bizde 10 ay 11 günlüğüz artık bağıra bağıra ağlamak istiyorum 2 haftadir saat başı kalkar olduk meme uclarin yarıldı artik emmeden de uyumuyor diş mi nedir anlamadim atak gösteriyor şuan 10.ay atağı bu herneyse çok kötü yaptı atak sanırım ve uyku gerilemesi yaptı kaliciysa zaten hapı yuttuk
Selimikomom Aysunsaglam anaa o zamanlarda da mı uyumuyor çocuk vay ben ölem 😮💨 34 günlük bebeğim var 129373 kere kalkmaktan psikolojim bozuldu gündüzleri uyuyan geceleri uyumayan çocuk artık gündüzleride uyumaz oldu günde 2-3 saatlik uykuyla duruyorum yakında zombiye dönüşcem 🧟♂️
Umutveannesi Aysunsaglam 10. ay atağı yaşıyorsunuz muhtemelen. Benim oğlum çok sakin bir bebekti öyle atak falan hiç takip etmezdim ama 10. Ay olunca içinden bir canavar çıkmıştı resmen 😂 uykuya direnme sürekli bi mızıklanma memnuniyetsizlik hali 15-20 gün kadar sürdü ve bir gün aniden kesildi
Aysunsaglam Ve ağlama krizleri var dişlerindendir sansım başta tetagil ve calpol içiriyorum yatmadan yarım saat arayla ama yok yine aynı
Aysunsaglam Busra020 bende aynı durumdayım birde hareketli bir bebek gün içinde çok yoruluyorum gecede uyuyamayınca bitiyorum resmen tüm gün uyku modu midem bulanıyor 🤮artık tek istediğim çabuk atlatmak inşallah uyku gerilemesi kaşıcı olmaz tek duam🥺🥺
Busra020 Aysunsaglam her gün kafa ağrısı ağrı kesici icmekten bıktım gercekten hic bu kdr zorlanmamistim gündüz bizimkide durmuyor emekliyo bi oraya bi buraya yarım saat iki kere anca uyuyor yatamiyorum bile sürekli kucak istiyor ağlıyor bırakınca yere tükendim artık
Noriye Umutveannesi kesilir mi bnmkide ayni oldu sukur diyelim de yarin atak bitiyor baklim neler olacak