Fitolmaya Kızlar eşim dün hediye almış. Çok gerekli miydi bilmiyorum ama almasaydın diyemedim 🤭😀 Siz neler yapıyosunuz nasıl yapıyosunuz dakikasını ve derecesini nasıl ayarlıyosunuz biraz tarif verir misiniz 💖 Xiaomi bizimki 3.5 l Şimdiden teşekkür ederim 💖💖
Tubaalprsln Fitolmaya Normalde az yağ kullanın diyolar ama ben çok değil ama bir tık daha fazla kullanıyorum daha güzel oluyor
Ronesans Fitolmaya keşke philips alsaymis xiomi den hiç memnun değilim ben. Bi patates bile kızarmıyor 😭 ya da ben beceremiyorum bilmiyorum. Yapabilenler yazsin ben de öğreneyim 🤣
Ucansupurge Fitolmaya Philips kullanıyorum ben çok farkedecegini sanmıyorum. Patates kizartmasini tuz azıcık yağ ve galeta unu ile yapıyorum manuel ayarda 180 derece 17dk. Mücver muneal ayar 180 derece 15dk Cupkek manuel 160 derece 20dk Köfte manuel 180 derece 10-12dk Tavuk 180 derece 15dk Fırın sebze 180 derece 15-17dk Kurabiye 160 derece 15dk Dondurulmus falafel 180 derece 5-7dk Dondurulmuş pide/poaca/simit 180derece 5-7 dk Zamanlar aşağı yukarı aynıdır herhalde sen gene pişirirken arada kontrol edersin canım hayırlı olsun
Wolverine Fitolmaya Ben Xiaomi kullanıyorum. Mi home yükleyin telefonunuza uygulamada bir çok tarif bulabilirsiniz. Kendinde de zaten süre ve sıcaklık ayarı olan programlar var.
muratnannsi Wolverine yaa harikasnz eeet turkceyms bilmiyordm uygulamayi iyi ki okumuşum yorumunuzu coook teşekkür 😊🥰
Fitolmaya Hepinize çok teşekkür ederim kızlar ❤️ Tek tek yazamıyorum kızım bugün 4. Ay aşısını oldu hiç durmuyor 😔 ama fırsat buldukça okuyorum hepisini 🌼