Dedimolabilir [silindi] beyazlatici krem sadece yuzemi kullanılıyor. Benim hamilelikten dolayi koltuk alti ve bikini bolge kararma oldu kullaniliyormu oralara.
Poyrazin_annesii Kabak lif sabunu aldm ama sadece kokusu guzel. Yoksa bnmkı hıc köpürmüyor ve sem sert yüzümü acıtıyor. Bide madarise aldm ama yüzümü dehşet yaktı boyle kokusu ilaç gıbı cok ağır. Sanırım benm yuzume ıyı gelmedı
Friends Poyrazin_annesii aslında tüm cilt tipleri için diyorlar ama her cilde iyi gelmiyor. Memnun kalanlar kadar kalmayanlarda var. Fakat sonuçta iş yapıyor herkes. Ekmek derdinde insanların ki. Sırf cilde iyi gelmedi diye eleştirmek yanlış. Tabi ki lafım size değil. Yanlış anlamayın. Pahalı markaları ürünlerde cilde iyi gelecek diye bir kural yok bu arada. Genelde tüm güzel ürünler pahalıdır ayrı ama. Bu tamamen deneme yanılma olayı. Kişinin cildi karar veriyor açıkçası.
[silindi] Poyrazin_annesii ben sabunu sıcak suda bekletiyorum kabak lifi hemen yumuşuyor şimdi kabak lifi gözenekleri açtığı için yakar ilk başta bana da öyle oldu ama ben hem arkasından sürmedim bı yarım saat sonra sürdüm hiç yakmadı
[silindi] Miniminnak22 kötü niyetlisiniz sizinle şuan hiç polemiğe girmeyeceğim Allah’a havale ediyorum
MavisimMavilendimm [silindi] Kadin ne dediki allaha hevale ediyorsun? Bedduada sizin soğuk silahınız oldu hemen beddua ile savunma yapıyorsunuz.