Liyaninannesiiii Vermeli miyim kızlar sma bebelac onerenler oldu ama gaz veya kabızlık yapar mi ? Başka öneriniz varsa açığım. Bide sever mi yer mi diye düşünüyorum. En azından uykudan önce veririm sadece
Merveyselkaya Liyaninannesiiii benim kızım 19 aylik Pınar süt veriyorum tabii doktor önerisi ile veriyorum kilosu normal ise devam sütü onermiyor genelde doktorlar
Ucansupurge Liyaninannesiiii Sma, Bebelac ve Aptamil kullandım+1den sonra hepsinden memnundum fakat sma sanki biraz gaz yaptı
Liyaninannesiiii Merveyselkaya yani 9 kg 800 gram ortadayms. Bide akşam yemeğini tam doyarak yemiyor gece uyanmasın açlıktan diye de vermek istiyorum. Benim sütüm aşırı gaz yaptı kestim smdi daha iyi ama buda gaz yaparsa diye korkuyorum. Siz direk sütü veriyorsnz demi oda yeterli olursa öyle yapaym
Merveyselkaya Liyaninannesiiii evet akşam yemeği doyurucu yemez zaten saat 7 gibi muhallebi yada az bisey cicibebe yer saat 10 gibi uyur o zamana da biberonda Pınar süt veririm içer uyur bi sorun olmadı 1 yaşından beri veriyorum 7 aydir severek içiyor