asrinhatasi BBuseYY rotarixleri yaptırdım. 1doz da bexero olduk. Rotarix için 13.ay ded doktorumuz. Şimdi 8aylığız. 9.ayda bexero 2.doz var
Yigitefeninannesi_ Anneler sormak istediğim aşı takvimini oluşturduğunuz doktorlarıniz özel de mi devlet hastanesinde mi
Tuba_engn Yigitefeninannesi_ Bizim tercihimiz tek biri oldu kendi doktorumuz. Hepsini o yaptı. Son 2 yaşta iki aşımız kalmıştı, ilk ve doktor değişikliğinden dolayı. Yeni hastane buldum ve hemşire yaptı ilk defa çokta memnun. (Özel hastane)
Ardenikom35 Bebeğim 2 ay 26 günlük ve bugün rotarix ile nimenrix ilk dozları oldu, pazartesi günü bexsero ilk doz olacak. Doktorumuz muayenehanesinde takip edip aşılarını da orada yapıyor.
Yigitefeninannesi_ Tuba_engn bizim devlet hastanesinde yoğun bakım sürecimiz oldu mecbur 6 ay oraya devam etmem gerekiyor o yüzden sordum
Mine01 BBuseYY 2. Ayinda rotarix yapıldı 3 te nimenrix ve bexsero yapildi ayni anda, 4 te rota 2. Dozumuz var5 te ise menenjit var ve son olarak 13. Ayinda son doz yapilacak. Sürekli takibe götürdüğüm klinikte doktorumuz yapiyor
BskSrc Mine01 bizim aşı takvimimiz de bu şekilde. Şuan 52 günlüğüz. Önümüzdeki hafta başlayacağız aşılara 🤦🏻♀️ güncel aşı fiyatlar nasıl? 🥴
Perianasi 3.ayda hepsinin birinci dozunu Ayda hepsinin ikinci dozunu yaptırdık. Şuan 7.aydayız bexseronun üçüncü dozunu yaptırcaZ. 13 aylık olunca nimenrix ve bexsero son dozlarını olcaz
[silindi] Rotarix i yaptırdım 3 ayında nimenix ve bexero aşıları ne oluyor yaptirmadim bebeğim 6 bucuk aylik
BskSrc Mine01 😳 maşallah.. bebeğimden değerli değil mecbur yaptıracağız da durumu olmayanlara yazık günah 🤦🏻♀️ bu kadar önemli aşıları devletin karşılıyor olmasi gerekirdi..