Masal_20 Kızlar bebeğim 8 aylık oldu. Ama asla dönmüyor sırt üstü iken dönmeye korkuyor baya sağa sola dönüyor ama yüzüstü dönmüyor sizce sorun olabilir mi dönmemek için cok mu gec kaldı🥺
mervemik Masal_20 bebeğiniz kaç kilo? Benim kızım çok kilolu değil orta denebilir 6,5 aylıkken döndü. Ama yeğenim çok tombişti o yüzden 8.ayının içinde döndü ancak. Farklı şeyler etkileyebiliyor. Yüzüstü geçirdiği vakti artırın biraz.
Ysgl26 Masal_20 benim oğlum da 9 aylık. Aynı şekilde oturuyor emeklemeye çalışıyor ama sayılı kez dönmüştür.. nefret ediyo ağlıyo yanlışlıkla flan dönerse
ruveydaensar Masal_20 sevmediği için yapmıyordur. Ben de kızımı yere fazla bırakmadığım için alışmadi bı türlü. Oturuyor ama yatmıyor hiçbir şekilde doğal olarak dönmüyor da . Sıkıntı etmeyin bence
Masal_20 Desteksiz oturuyor bu sıralara iki elini tek elini koyup giymeye de çalışıyor otururken ama neden dönmüyor cok merak ediyorum
Hilalyusra Benim kızimda tutunup.kalkiyor emekliyor ama oturmuyor peki bu normal mi 2.dk oturmuyor ben zorla oturtuyorum
ruveydaensar Masal_20 ben tam tersi diye biliyorum. gelişimi için bı kriter olarak görülmüyor diye duydum 🤦🏻♀️🤷🏻♀️ oturması çok önemli .
Defneduha26 Benm bebeğimde dönmüyordu doktora götürdüm oturmasına yüz üstü durmasına baktı sorun yok yerde vakit geçirmesini sağlayın dedi 8 ay 5 gunlukken döndu şimdi 9 aylik sürekli dönüyor oturmasına bakıyorlar direk
Masal_20 Masal_20 sadce dönmektem korkuyor yüzüstü yatırınca 10 dk felan ugrasıp sadece soluna dönüyor