Betul1607 Hanımlar bebeğim 9 ay 10 günlük emmeyi kendiliğinden bıraktı emmiyor fakat şuan devam sütü de kabul etmiyor sadece yemek yiyor. Devam sütü şart mı
Beyzanur7 Betul1607 ek gıda alıyor ve onunla doyuyorsa şart değil .. mesela kahvaltilarina devam sütüyle karisitirip da verebilirsin illa vercem doymuyor dersen
Ogzshn Betul1607 yeterli sıvı ve vitamin alımı için gerekli diye biliyorum doktorlar anne sütü yoksa 2 yaşa kadar devam sütü mutlaka öneriyorlar sadece bir marka mı denediniz bikaç çeşit deneyin belki birini kabul eder
Asyaveannesi04 Betul1607 vitamin alımı için 2 yaşa kadar doktorlar öneriyor 9 ay için küçük daha, başka deneyin bence
Sebusebu Betul1607 benim kızım 6. Ayda memeyi bıraktı formül mama ile devam ettik. 1 yaş muaynende doktorumuz kilo alımı iyi ek gıda güzel alıyorsa bırakabilirsin demişti. Zaten 9. Aydan sonra bir sabah bir gece uykusundan önce mama içiyordu.
Betul1607 Asyaveannesi04 doğduğundan beri aynı marka devam sütünü kullanıyorum, içiyordu ne olduysa emmeyi bırakınca oldu devam sütünü de bıraktı birden
Beyzanur7 Betul1607 o zaman zorlama kuzum ek gıdaya yönel vitaminli besin değeri yüksek şeylerle ..arada yinede denersin baazen böyle red yapabiliyorlar sonra duzeliyorlar arada teklif et
Betul1607 Sebusebu evet canım bizim düzenimiz de böyleydi ama memeyle bir mamayı bırakınca bi kaldım yani tek yemekle de olmaz diye