Badesmom Bebeğim 6 aylık olur olmaz ek gıdaya başladım. İlk olarak patates, sonra brokoli şimdi de yoğurt. Başladığımızdan beri bebeğimde geceleri gaz sancıları oluyor ve bu sebeple sürekli uyanıyor. Bu konuda ne yapabilirim bilgisi olan var mı?
Quadera Badesmom brokoli için erken olmuş biraz. Benim bebeğimde de ilk ek gıdaya başladığı ay gaz problemi olmuştu. Gaz masajıyla falan idare ettik. Brokoli karnabahar tarzı yiyecekler ekstra olarak gaz yapar. Bence tadım için kabak bal kabağı yoğurt gibi daha kolay sindirilen şeylerden başlarsanız bşr nebze olsun rahatlarsınız
Badesmom Quadera Patates de yapıyor sanırım çünkü dün patates ve yoğurt verdim, gece yüz defa uyandı gaza😔
Quadera Badesmom yoğurt bile yapabilir ya. Ama doktorumuz bize probiyotik vermişti. Yani biraz büyüdü diye probiyotik vermeyi kesmiştim. Tekrar başla yatmadan bir iki saat önce ver demişti. Kaleidon başlamıştık
Badesmom Quadera biz de biogaia kullanıyorduk ama biz de kestik tabi büyüyünce. Böyle giderse yine başlayacağım artık