gocebebirbayan 5 aylık bebeğim her gece , her 20 dk da bir uyanıyor. Sabaha kadar 100 kere kalkıyorum. Ağlıyor emziğini verip sallamazsam. Kızlar Allah için bir çare ya. Gece gündüz uyumadan olmuyor 😭😭😭 2 yaşında bir bebeğim daha var.
Berfinasel58 gocebebirbayan emzirdikten sonra gazını çıkar öyle uyut gazda uyku kaçırıyor yada doymuyor mu acaba
busrasimay___ gocebebirbayan ortam sıcak ise banyo yaptırıp uyutmayı deneyin. Banyo sonrası karnına bebek yağı ile masaj yapın bacaklarına açma kapama hareketi yapın inşallah uyuyacaktır🙏🏻🌸
kuzeyinannesi2023 gocebebirbayan tam doyduğundan emin olun mutlaka, gazının olmadığından. ortamın çok sıcak ya da soğuk, çok karanlık ya da aydınlık olmamasına özen gösterin. bir derdi mutlaka vardır bebişin :(
gocebebirbayan Karnı tok, altı temiz, ağrı kesici verdim. Yok yok yok. Sürekli uyanıyor. Kafayı yicem ya 😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Saretiryaki gocebebirbayan diştir diş aynı şeyleri bende söylüyordum diş hiç aklıma gelmedi bir baktım 5,5 aylıkken diş çıkıyor
gocebebirbayan Saretiryaki evet 3 aylıktan beri diş kaşıntısı var , iyice şişti diş etleri, hemde tüm damak şişti. Patladı patlayacak sırayla. Ağrı kesici veriyorum diş ağrısı varsa alsın diye ama bilemiyorum. Dişten mi ki 🥺
Saretiryaki gocebebirbayan ben hiç birşey vermedim zaten bi işe yaramıyor boşuna ilaç karanfilli zeytinyağ sürebilirsiniz 2 hafta her gece yarım saate bir saatte bir uyandı emzirdim öyle bir süreçti
Sinem61 gocebebirbayan her akşam uyumadan parmak diş fırçasıyla dişlerini kaşıdım çocuğum rahatladi . Benim de aklima diş gelmemişti doktora sordum niye uyumuyor niye ağlıyor diye distendir dişlerini kaşı dedi