Betulmthn Bebeğim 2ay 20 günlük bugün 2.ay aşılarımızı olduk ama malesef ateşlendi şuan 37.5 :( bizimki gibi ateş sorunu yaşayan var mı neler yaptınız ?
Erolunannesi Betulmthn Gecmiş olsun 6 saate bir calpolden başka çare yok maalesef benim bebeğimin ateşi 40° 3 gün sürmüştü😕kaç kere acile götürdüm hiçbisey yapmadılar aşıdan olduğu için calpol verip yolladılar
Kbetul Betulmthn benim bebeğimde de oldu o hafif ateş kalın giydirme uyurken üzerini kalın örtme calpol ver 6 saatte bir sürekli takipte ol 38 olursa tehlikeli bizim de bir hafta sonra rota ve menenjit var 🥹 korkuyorum huysuzlaşıyor
rege2105 Aynı şeyi şu an biz yaşıyoruz bugün aşı olduk . Ateş 38in üzerine çıkınca mecbur fitil verdik düşmesini bekliyoruz
Betulmthn rege2105 geçmiş olsun düştü mü ateşi ben de calpol verdim biraz düşüyor sonra tekrar çıkıyor
Betulmthn Betulmthn aynı bizim de öyle düşüyor tekrar çıkıyor üstünü çıkardım zıbınla duruyor koltuk altlarını ensesini boynunu ılık suyla siliyorum
Erolunannesi Betulmthn Evet çok kötü, çokta saçma hadi ev de Allah korusun havale geçirse ne yapacaktım 🙄