papatyam-34 Kızlar açıklanmış ama liste baya uzun yarısına kadar bakabildim gözlerim şaşı oldu valla bilmiyor liste çok uzun e devlette ise hala devam ediyor diyor ama açıklanmış yani proje kodu da bana aynı geldi sizler baktınız mı
dryglgl papatyam-34 dosyayı açınca ctrl f yapabilirsin bilgisayardan bakıyorsan telefondan bakıyorsan da dosyayı açınca sağda üstte ara diye bir kısım yok mu adını yazıp bulabilirsin o şekilde
Calisupurgeli papatyam-34 sayfayı açınca sağ üstte ara/bul vs seçenek olması lazım oraya başvuru numaranızı yazın/kopyalayıp yapıştır yapın direkt siz çıkacaksınız Aynı şekilde isim soyisim yazarak da olur isim benzerliği olduğu için birden fazla seçenek çıkar onları incelemek için sayfada çıkan yön tuşlarıyla atlarsınız Hakkinızda hayırlısı neyse sizinle olsun💛
Hkshkshsk papatyam-34 egerki listeyi googl üzerinden bakiyorsan dosyayı indir üst arama motoru var orda adınızı yada numaranız neyse onu yazın arama yapıp çıkan sonucu sizi gosteriyor ama bı kaç dakika bekleyin geç çıkıyor bazen
papatyam-34 Hkshkshsk Calisupurgeli dryglgl hepinize çok teşekkür ederim meğer kendi telefonumdan olmuyormuş yer olmadığı için inmiyormuş eşimden baktım listede ismimi gördüm 🥹🥹 ama YouTube canlı yayınlarını izledim 12-13 saatlik yayın var orda da isim görmem gerekiyormuş ama göremedim atlayarak baktım çok üşendim o kadar saat izlemeye 😀 30 Mart e devlet üzerinden de görebilecekmişiz onu bekleyeceğim
Poyrazin_annesii papatyam-34 Eğer canlı yayın çekilişi nde isminiz okunursa zaten bir gün sonra ev devletiniz de gözüküyor evin cıktıgı
Zulal_ papatyam-34 başvurusu onaylanan liste şimdi burda çekiliş yapıldı onu nerden bakıcaz ev cıktımı v.s
kokusudalin papatyam-34 bu listede en başta kabul edilenler var ya o isimler kurayı kazananlar mı oluyor
papatyam-34 Poyrazin_annesii sadece yayınlanan listeye bakmak yeterli değil mi? Saatlerce izlemem de mi gerek ismimi duymak için 😨 Canlı yayında açıklanan isimleri değil mi sonuçta ha duymuşum ha okumuşum fark varmı ki bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın
Poyrazin_annesii papatyam-34 iyide televızyondakı cekılışler bıttımı ki. Bn 26 sına kadar devam edıcek dıye bılıyrm. Eger ev cıkmazsa ztn sıze msj gelıyor bankadan paranızı almaya gıdıyorsnz
NzlPyrz papatyam-34 canım şuanda internetten baktığın başvurusu kabul edilenlerin listesi benimde kabul edildi fakat birde kabul edilenler arasında kura çekildi o hayla düşmedi internete önemli olan yayında çıkan isimler yayınlandıktan sonra ismimizin olması hayırlısı olur inşallah
papatyam-34 Poyrazin_annesii Bitti yazıyordu en son da 2 gün önce konulmuş 🤔🤷♀️ belki de devam ediyordur bilemiyorum
Alya-Sena papatyam-34 tuzlanin cekilisi 29 marta kadar devam ediyor suanda diger kategorisi cekiliyor engelli emekli genc v.s cikmayanlarda o gruba dahil edildi en son bin kisi yedek cekecekler. O yayinlanan liste basvurusu kabul edilen adinizin yaninda 6 haneli numaraniz var o numaraya gore takip ediliyor yani. Ben bi kac gun canli yayini izledim cok uzun surdugu icin biraktim. Cekilis bittiginde e devlette goruruz nasil olsa cikip cikmadigi
papatyam-34 Poyrazin_annesii evet evet bende şimdi olayı çözdüm başvuru listeleri açıklanmış ev kurası da bu iki gün içinde çekilecekmiş sabah sabah benim jeton tırtıklı köşeli falan geldi zor anladım kusura bakmayın hakkınızı helal edin 🙈