Haydinn Ay cidden 21 aylık meme düşkünü sürekli meme aç diyor yemiyor kabızlıkla uğraşıyoruz birde yemeyen çocuk çok zormuş ya 🥹🥹 bizim gibi meme de yaşayanlar var mı yalnız olmadığımı bilmek istiyorum 🥹
KumsalDerya Haydinn 3 ay emzirdim ek olarak mamaya başladım memeyi bıraktı zaten sütüm yaramıyor du sonra ek gıdaya geçtim ilk zamanlar yiyordu azda olsa şimdi hiç yemiyo hiç mamayı bile bıraktık sütlü cici bebe yiyor onu bile bek yemez yeni doğan biberonu kullaniyoz halen ☹️
KumsalDerya Haydinn 8 aylık 7 kilo gelişimi hareketi çok iyi sadece çok zayıf yemiyo enfeksiyon varmış idrarda şurup verdi onu kullanıyorum halen aynı yrn hastaneye gtcm yine bakalım doktorlar iyi kilosu diyor yemiyo diyorum anlamıyorlar
Haydinn KumsalDerya ne kadar özensek geri tepiyor gibi vallahi ama yalnız değiliz geçecek umudum hep var düzelecek onlar için de büyümek bu dünyaya adapte olmak çok zor sağlıcakla büyütün inşallah iştahı açılır yavrunuzun çabuk alışıp zor vazgeçiyorlar bazı şeylerden 🤲🏻🥰
Haydinn Aselllll nasıl keseceğim hiç bi fikrim yok vermediğim zaman bir iki dağıtıyorum dikkatını sonra ağlıyor kafasını yere vuruyor hırçınlaşıyor diş süreci de devam ediyor bi yandan kıyamıyor ama bi yandan da vitamini artık meyveden sebzeden alsın istiyorum
Haydinn KumsalDerya iştah açıcı şurup vs bi sorsanız daha ufak bilemiyorum muhakkak doktor kontrolünde olsun çok geçmiş olsun bu ara da
KumsalDerya Haydinn valla her hafta gidiyorum birşeyi yok diyorlar kan verdik idrar verdik özele gittim araştırma fln birşeyi yok diyorlar bilmiyorum npcm
Haydinn Aselllll ne diyim ki doğru , laftan sözden anlar 2 yaşında diye umut ediyorum bakalım şu ramazanı da bi atlatayım 😂
Asliaydn7 Haydinn 18 aylık oğlum memeye yapışık yaşıyor. Yalnız değilsin yediği şeyler sayilidir gelip geçip meme emiyor anca. Asla bir şey yediremiyorum neler yaptım doktorada götürdüm ama olmuyor. Yatırıp zorla ağzına 2.3 kaşık çorba falan sokabiliyorum o kadar
Haydinn Asliaydn7 aynı her yerde yapışıyor aklına kahve sigara gibi vuruyor resmen çocuğun 😂 iştah açıcı şurup aldım doktor tavsiyesi ile kabızlık sorunumuz çözülsün tam anlamı ile başlıcam siz de bir danışın isterseniz