Aysenil_01 Kızlar 5 ay 15 günlük bebeğim. 40 günlükken spiral taktırdım. Cumartesi gününden itibaren hafif hafif lekelenmem var. Sizin hemen kanama çok oldu mu? Yoksa az az leke gibi mi geldi? Hamile olmaktan korkuyorum da
biricikbebegim Aysenil_01 spiral adet duzenini bozuyor. Bende dört aydır takılı. Nerdeyse on güne yakın adet oluyorum. Olmadan önce de lekelenme oluyor bir iki gün sonra pat kesiliyor gerçekten çok canımı sıkıyor. Namazımı kilmasam içim rahat etmiyor kilsam acaba adet miyim diye düşünüyorum
Ogretmennnnn_____ Aysenil_01 merhabalar adet olmadan takılmıyor diye biliyorum bende taktıracağım da sorun olmadı mı 40 çıkınca bide hormonlu mu hormonsuzmu taktırdınız hormonlu kilo yapıyor diyorlar doğrumu Biraz fazla soru sordum sanırım🙊
Aysenil_01 biricikbebegim benim doğumdan sonra ilk defa böyle oldu. İlk doğumda normal adet olmuştum. Bunda değişik . Spiral etkisi diye düşünüyorum. Birde kaymasından korkuyorum
Musaaybar Aysenil_01 bende şuan aynı durumdan muzdaripim ilk çocuktan sonra kaza yaşayınca ikincide hemen siprial taktırdım kanamalarım 8-9gün sürüyo ama lekelenme oluyor sonrası şiddetli kanama kesiliyo ama bu ay 5gün gecikti ve çok korkuyorum daha ikinci oğlum 7aylık😔
Musaaybar Ogretmennnnn_____ adet olmadan takılmıyo ben 2.ayda taktırdım biraz zor oldu ama sezeryan olduğu için zor oluyor normal doğum yapsaydın zor olmazdı dedi hemşire hormonluyuda doktora sordum aşırı kanaması olanlar için takılıyo kilo yaptığını oda söyledi
Aysenil_01 Ogretmennnnn_____ 40 günlükken taktırdım. Hiç birşey olmadı. Bakır taktırdım. Bugün de doktora gittim kan verdim spiral yerinde mi diye. Kanamamda spiralden dolayı da olabilirmiş