Lina2022 Kizim nerdeyse 6 aylik olacak Ama ne dönemek istiyor Nerde ayaklarini yere basmak ? Basina gelen varmi ne yapmam gerekiyor
Mircet Lina2022 egzersiz yaptırın yavaş yavaş.Benim kızımda yüz üstü yatmak istemezdi hiç.Günde 15 dk oyunlarla oyalardım
tazeanneyimben Aynı durum bizde de var doktorumuz tembel dedi acele etme dedi biz de bekliyoruz bakalım yarım dönüyor ama asla tam dönmedi 7 aylık ayakları üstüne de basmıyor keyfine göre artık ne zaman isterse 😂
Elifmevahm Daha küçük annesi..ben de yurutece koyardim hemen yorulur basmaz di bir sure sonra ayaklatini toplardi😄
Bernaaaag Bizimkide parmak ucuna basıyor hatta direk tırnaklarının üstüne o yüzden tırnakları kırılıyor ve tırnak batması oluyor sürekli
079aslankuzusu Canım erken daha benim kzııö 8 aylık onu tutuncada ayaklarının ğstüne basmak istemiyo her bebek bir değil
Babymomss Benım bebeğim de 7 aylık oldu hala poposunu kaldırıp dönmüyor bile :) üzülüyordum ama saldım artık . Yüzüstü bile durduramıyorum asla. Max 3 dk duruyor hemen ağlıyor
Kbrmd Babymomss Benim bebeğimde aynı ne dönüyor ne emekliyor ne ayaklarının üstüne basıyor şu an 7 aylık sadece oturuyor sizin şu an nasıl oldu yapıyor mu artık endişelenmeli miyim acaba