Arenmomm Malatya’dan Adana’ya geldik oğlumu kontrole götürmek istiyorum memnun kaldığınız iyi bir çocuk doktoru varsa önerebilir misiniz
DenizSultan01 Arenmomm medical park seyhan Melda mercan çevik çok tatlı bir doktor kendi evladı gibi bakıyor ilgileniyor ücret 465 tl ama depremden dolayı 245 tl almışlardı şuan deprem indirimi devam ediyor mu bilmiyorum müşteri hizmetlerini aradığınızda randevu için ücreti öğrenebilirsiniz
Ececi Arenmomm Özel Güzelyalı hastanesi Rıza Yılmaz çok iyi bi doktor eşim Adanalı memlekete gittiğimizde gitmiştik çok iyi ilgilendi ücretini bilmiyorum ama hastaneyi arayıp öğrenebilirsiniz.
Ays0 Emine Kuset’e gidiyorum. Telefon ile de iletişim kurabiliyor olmak benim için bir avantaj oldu. Metro hastanesindeydi, Algomet’e gecmis şuan Algomette görev yapıyormuş. Bir süredir gitmedik güncel fiyatını bilmiyorum
Adn111 Ays0 merhaba bende emine hanıma gidiyorum ama özelden soru sormak için telefon numarasını almayı unuttum acaba sekreterini arasam alabilir miyim
Elizinannesi01 Ececi anladım. Geri mi döndü acaba diye düşünmüştüm o nedenle sordum. Bizde Eylül Ekim de gittik Kasım dan sonra sanırım yoktu kendi yerini açmıştı. Ama gerçekten iyi bir doktor.