Busra190 Bebeğim 2 ay 20günlük emzik emiyor normalde ama 2 3 gündür eöziği atıyor elini emmeğe çalışıyor ya da emzik olmadığı zzaman da sürekşi elini ağzına götüyor acaba yalnızlık mı hissediyor öyle elini ağzına götürmek istiyor
Tugceonrdml_ Busra190 ay hayır annesi ellerini keşfettigi için öyle yapıyor bu güzel bir gelişim basmagi
Sonikiuc Busra190 benim bebisim 6 aylık olacak hala eli ağzında. Engel olmayın el temizliğine de dikkat edin
Seyda1414 2 ay 21 günlük benim bebeğim oda ellerini emiyor keşfetme süreciymiş ve normalmiş izin verin ellerini emmesine engellememek gerekirmiş sağlıkla büyütün 😊
Busra190 Seyda1414 ay evet farkındayım keşfediyorlar da bende pipiriklilik tutuyor arada :) iniallah hepimizin bebişleri sağlıcakla büyüsün :)
Busra190 Sonikiuc yani küçük olduğuna pek birşeye dokunmuyor elinin üstünü ağzına götürüyor zaten parmağınıda emmesini bilmiyor 😅
Tugceonrdml_ Busra190 ellerini de bilmezse gelişim geriliği olur benim bebeğim prematüre doğdu 40 gün kuvozde kaldığı için ellerini geç keşfetti şuan 4 aylık hala çıngırak tutamiyor ellerini yeni yeni birleştirip ağzına sokuyor ve biz bunun için fizik tedavi alıyoruz . O yüzden bebeğinizin ellerini tanıması önemli bir gelişim basamagidir
sahranur Kızartacak morartacak derecede değilse emsin parmağını sorun olmaz ama inceltirmiş ben o yüzden emziğe alıştırdım