Merissa Bebeğim 7 aylık halen emeklemiyor sırt üstü yüz üstü dönüyor popo kaldırıyor ama halen tık yok süzün bebekler kaç aylıkken emekledi kızlar
EcemY Merissa benimki 7ay 19günlük emekleme yok hatta yüzüstü koyunca sinirlenme var elinden tutuyorum öyle yürümeye bayılıyor her bebek emeklemiyormuş bende direkt yürüyecek herhalde diye bekliyorum
Rahimesevda Merissa her bebegin gelişimi farklıdır emeklemeden yürüyen bebeklerde var. Eger ki gelişiminde bir sorun yoksa ki yazdıklarınıza göre bnce normal
Merissa İnş 😀 çünkü böyle yorucu oluyor sürekli mız mız mız lanıyor kendi etrafında yere koyduğumda dönüyor yuvarlanarak belki emekler bakalım hayırlısı
Damla29 Merissa 10 aya kadar komando gibi süründü 10 aylıkken emekledi yani 1 yasında yürüdü oğlumda 10 aylıktı emekledi 10 ayına kadar her yere döne döne gitti her bebek farklıdır yani sabırla beklemekten başka bişey gelmiyor elden
Oglu_m Benim 10.5 aylık emeklemiyor surunuyor işine gelince oda bı yere tutunup ayakta durmaya bayılıyor koltuk kenarlarında sıralıyor hiç emeklemeye niyeti yok emeklemeden yürüyecek sanirm
Yenianne973 Merissa 1 yaşında emekledi 😃 Önce tutunarak yürüdü sonra bir iki ay ayıp olmasın diye emekleyip geri yürüdü 🙈 Bebeğe göre değişiyor merak etmeyin 7. Ayda benim ilk oğlum sadece oturuyordu kilosu da vardı
Merissa Yenianne973 oh maşallah benim kız 8. Aya kgiricek daha tık yok 😀 yüz üstü koyuyorm bağırıyor döne döne gidiyor