asenazumra33 Bayanlar SMA Kullanıyorum yalnız bebegim bu aralar yogun kokusundan mı artık neydense mamayı bıraktı benim gibi olan varmı acaba bilgi alabilirmiyim
[silindi] asenazumra33 bu dönemde beslenme reddi yaşayabilirsiniz normal atak döneminde olabilir uykusunda besleyin bir süre
laura_ asenazumra33 canım benimde kızım 2 aylık 15 günlük 5 6 gündür meme reddi yaşıyoruz bu dönemde normalmiş geçiyormuş öyle diyor herkes
asenazumra33 1bocek1cicekannesi yememesinden korkuyorum aptamille başladık aptamil alerji yaptı SMA cok iyi geldi ama bi anda bıraktı 🤦🏼♀️
asenazumra33 [silindi] uyku anında da sıkıntı yasıyorum emziriyorum ancak bebegimin mama takviyeside alması gerekiyormus o yüzdem cok endişeleniyorum b
zubeyde85 smanın kokusu çok kötü gerçekten. benim kızım da içmemişti zorladığımda da kusuyordu. o dönem kilo alımımız bile durdu mama yüzünden. değiştirince kendine geldi.
asenazumra33 ummuhanipekoglu bebegime alerji yaptı aptamil maalesef ilk ay onu kullandım bebegimin kakasından kan geldi 🤦🏼♀️
Guldas [bilinmeyen] Yeğenimde içemedi sma yı ağır bir mama. Kabızlıkda yaptı, bebelac golda geçtik şimdi severek içiyor.
asenazumra33 Aptamil bebegime alerji yaptı kullandıgım dönemde kakadan kan geldi ki doktora gittiğimde SMA daha iyi bir mama dedi Bebelac goldu denemedim onu deneyebilirim