Blut Merhaba kızlar bebegim 1 aylık 20 günlük ili gündür karnı şiş gibi gaz oldugu belli bebegim sürekli ıkınıyor gazını çıkarıyoruz ama hala karnı şiş gibi gazlı. Soguk almış büyük ihtimalle. Bu duruma çare var mı
Kerem_k1 Blut karnına masaj yapabilirsin, ayaklarını ılık suyla yıkayabilirsin, bacaklarını M yapıp omzuna dayayıp sırtını sıvazlayabilirsin. Oğlum kolik bebekti bunlar hep iyi gelirdi gazı için
Vera1810 Blut merhaba siz kimyon çayı için bata etkı eder. Bu arada dr unuzla konusup gaz damlası önerisi alabilirsniz. Biz 7 e yakın faz damlası kullandık hangisi fayda es eder onu deneye deneye bulursunuz. Kiraz çekirdeği yastığı ısıtıp koyabilirsin iz bu arada gaz masajı olmazsa olmazdır hergun yapın baya çıkarıyor lar.
Sedaa566 Simplex gaz ilacı hemen kesiyor bitkisel bebeğimde çok gazlıydı sürekli ağlıyordu bunda çözüm buldum
Vera1810 İnşallah kolik degıldır ve hemen biter 3 ayda bitiyor bir çoğu bebenin. Benım kızımda 5 aya yakın sürdü.. Sallanmak rahatlatıyor ben çok kolumda uyuttum. Eve gelince parktaki plastik beşiklerin aynısı var içine yastık koyup düz yapıp oyle dik dik salladım bunlar baya işime yaramişti