Gunesinannesi_ Merhabalar. Bebeğim şu an 4bucuk aylık. 3. Ayından beri çok fazla salya akıtıyor. Normal mi acaba ? Bu durumu yaşayanlar var mı?
Bssraa2 Gunesinannesi_ normal dün 3.ay kontrolü vardı doktor salyası akmaya başlar bu ayda dedi dişleri kaşınırmış hatta elleriyle kaşır ellerini emer engellemeyin kaşısın dedi
Mine01 Gunesinannesi_ biz 2.5 aylikken basladik, salya akıtma ellerini yumruk edip emme,suan 3 ay 8 günlüğüz hala devam ediyor, doktor diş yerlerini hazırlıyor dedi, engelleme yapsın dedi
CaglaMenessa Gunesinannesi_ 3. Aydan sonra çok salyası vardı benim kızımında yarım saatte bir önlük değiştirirdim ıslatırdı hep 6,5 aylıkken dişi çıktı
Gizemkrl Gunesinannesi_ evet normal bizimde öyle doktorumuz normal dedı tukuruk bezlerı gelıstıgı ıcın oluyor
Ebrucekin Gunesinannesi_ bizimde 3aylikken elini agzina goturuyordu hep şuan 4 aylik hemsiremjz dedi belirtiler başlarmis hafif ates islah olabilirmiş Allah yardimcimiz olsun inşallah kolay atlatirlar beybisilerr🥰
gorkemcim Gunesinannesi_ benimde 4ay 1haftalik bebegim var ucuncu ayindan beri salya akiyor . Ucuncu ay kontrolunde doktorumuz normal bazi bebeklerin ucuncu ayda bazilarinin dorduncu ayda salyalanmalari baslar dedi dis mi diye sordum hayir dis yok dedi