umayy34 İyi aksamlar emzirirken bu iki hapi kullanabiliyor muyuz esim ikinci cocuga takmis durumda ertesi gun hapi icebilir miyim supheli durumda ve acilen dogum kontrol hapi kullanabiliyorsak hemen baslamam lazim
Nazlimu_ umayy34 ertesi gün hapını bilmiyorum ama doğum kontrol hapı var emziren anneler için. İsmini tam hatırlamıyorum c ile başlıyordu
[silindi] umayy34 ertesi gün hapı kullanabilirsin ama ertes 72 olan hap 8 saat sonra emziriyosun digerlerinde 1 hafta yada 3 gün sonra emziriyosun
umayy34 Egenim ya bilerek yapiyor yeminle istemiyordu oglum daha 16 aylik 😔 kpss calisiyorum destekcinim aman atan diyip duruyordu simdi cocuk cocuk diyor amacinin beni sabote etmek oldugunu dusunuyorum 🥴
Mercosey umayy34 ertesi gün hapı bir doğum kontrol yöntemi değildir. Senede en fazla iki kere kullanmanız gerekir. Sağlığınızı bozar yoksa. Emzirirken kullanılan doğum kontrol hapları bulunmakta. Eczacınıza danışınız.
umayy34 Mercosey korunma yontemi olmadigini bildigim icin ekstradan dogum kontrol hapi sordum. Ertesi gun hapini mecbur kalirsam aklimda olsun diye sordum yarin bi eczaneye gideyim biraz uzak cocuklada zor oluyor varmis kullanabiliyormusuz baslayalim bi an once
umayy34 Gizemkrl korkmasam taktiricamda hic cesaretim yok 😔 eczaneye gittim carezetta dogru yazdim umarim bunu verdi ama sute gecer dedi kararsiz kaldim