Happymomnes Merhaba kızlar, bebeğim 5 ay 3 günlük. 2 3 gündür sürekli huzursuz çok uykusu olmasına rağmen direniyor. Önceden memede uyurdu şimdi ağlaya ağlaya zor uyuyor. 19. hafta atağıda geçti diye düşünüyorum neden olabilir ki😩
Ece703935 Happymomnes Biz de böyleyiz 5 ay 6 günlük. Gece uykusuna direniyor çok ağlıyor zor uyuyor ve hemen uyanıyor. Bazen uykusunda ağlıyor. Tecrübeli anneler yazsın nolur bu geçici mi ?
Abc_1010 Happymomnes benim de kızım öyle.. 5. Ayına girmiş gireli gündüz sürekli huzursuz ağlayarak uyanıyor gece de bir defa ağlayarak uyanıyor. Normalde yanına uzanırdım öyle uyurdu şimdi uyuyamıyor diye ağlıyor ve kucakta sallıyorum. Bir de acıkınca emmiyor o da üstüne eklenince olan oluyor.
Anneyimanne0 Happymomnes canım bizimki de öyleydi Ben 4 ay atağı bitti diye sevinmiştim ama uzun sürdü muhtemel Seninki de 4 ay atağı devam ediyor biz de 5 ay 20 günlüğüz Bir haftadır falan sakin geçiriyoruz bakalım sırada ne gibi atak dönemleri bekliyor
Happymomnes Ece703935 5. ayda böyle geçicek heralde🥺 tam atak bitti dedim 1 2 hafta rahattık yine başladı 🥺
Happymomnes Abc_1010 Evet benimkide emmiyor memeyi istemiyor kendini atıyor aç aslında. Bende kucakta sallamaya başladım
Abc_1010 Happymomnes ben kucakta sallayıp biraz dalmasını sağladıktan sonra yatırıp yanında yatarak emziriyorum biraz çaresini buldum gibi. O şekilde yine mızmızlanıyor ama daha iyi,deneyin isterseniz.