Bbsozlm Kızlar kızım 2 ay 22 günlük yaklaşık 15 gündür meme reddi yaşıyoruz evde resmen savaş halindeyiz 200 gram vermiş ve yine 15 gündür yeşil kaka yapıyor normalde günde 1 veya 2 kez yapardı kakasını şimdi 4-5 mukusluda aynı zamanda sadece anne sütüyle besleniypruz başına bunlae gelen oldumı ilk bebek tecrübesizliği 🤦🏼♀️
Alyask Bbsozlm mukuslu kaka süt alerjısı fılan olabılır yesıl kaka da üşütünce olur dıye bılıyorum kakasında kan görürsenız dr götürün postunuz yukarda kalsın basına gelen vardır Belkı yardımcı olurlar 💁🏼♀️
Bbsozlm Alyask bir postun altında kaka renginin kanlı olmadığı takdirde önemi olmadığını okudum o yüzden henüz doktora randevu almadım yinede gitmem gerekiyormu konusunda kararsızım
Alyask Bbsozlm sadece anne sütü demıssınız büyük ıhtımal alerjı mukus var çünkü sız yıne bı gösterın gaita verın
Bvg Yesil kaka yuzunden cok cektim benimkide yesil mukusluydu doktora goturdum enfeksiyon dedi antobiyotik verdi kucucuk xoxuga antibiyotik kullanmaya icim elvermedi bir tahlilde amip cikti illa kullancaksin dediler alerji uzmanina gotirdum hixbirsey cikmadi sonra ilaci kullanmadan test yaptirdim tekrar amip falan yok sonra kendiliginden gecti biraz takip edin bosu bosuna doktorlara gitmeyin antibiyotik veriyolar.
Bbsozlm Bvg 30 günlükken mukuslu kakada enfeksiyon yüzünden alerji testi yapmadan antibiyotik verdiler bizede hemen başka doktora götürdük alerji testine gerek yok illa kullanın geçecek derikleri için kullanmak zorunda kaldım 1 hafta ama geçmek bilmedi