Karnis 15 günlük bebeğim çok gaz sancısı var kimyon çayı yapın dediler ama ben güvenemedim aranızda yapanlar var mı ve nasıl ne kadar katıyordunuz ?
gecekusu_- Karnis bir bardağa 2 çay kaşığı kimyon koyun 5 dakika demleyin sonra onu süzüp için vermek isterseniz de bebeğinize de 1 çay kaşığı verebilirsiniz eğer vermezseniz sizin içeceğiniz bardağa 1 çay kaşığı da zeytinyağı dökün kimyon çayıyla birlikte için 🙏🏻 bebeğe de ayrı çay kaşığında zeytinyağ içir canım etkisini görürsün 🙏🏻
M-mirac64 Karnis ben gaz damlası veriyorum ekstra doğduğundan beri rezene ve yarım cay kaşığı zeytin yağı içiriyom bebeğim şu an 3 aylık hala devam
Asmina05 Ben laynar suya bi tutam kokuyorum bardakta yarım saat bekliyorum çay kaşığıyla veriyorum 3 aylım kızım 2. Ayından beri veriyorum ara ara iyig geliyor gazını çıkarmada yardımcı oluyor
Mirac-Asaf Karnis 40 günlük olacak yarın aşırı gaz vardı anne sütü almasına rağmen karın sancısı kimyonlu düzeldi biraz doktor damla falan vermedi ütü havlu yapıp altına koyuyordum rahatlıyordu o an yapıyordu kimyon etki ediyor yoksa çok zor kolik bi bebeğim var zaten hep ağlıyor ben kendim içiyorum hergün sütüm azaldığı için mama başladım oda gaz yaptı ona ara sora verdim çay kaşığı kadar
Mahimdeniz Kimyon çayını ben kendim içiyorum baya kolaylaştırdı gaz çukarmasını bence, kiraz çekirdeği kemeri aldım o da çok iyi geldi Allah yardımcımız olsun🙏🏻