CaglaBlgn Merhabalar herkese, maflor damla kullanan var mı aranızda? Doktor verdi 15. Günden itibaren başla dedi
deletedmom4842 CaglaBlgn Bağırsak düzenleyici bir damla neden verdi size? Ayrıca 15 günden itibaren erken değil mi? Oğlumun kaka sorunu vardı onun için kullandık ama faydasını göremedim
serenaysimsek CaglaBlgn doktorum bizede vermişti ama herhangi bi faydasını görmedim bıraktım kullanmayı.
CaglaBlgn deletedmom4842 ya bende anlamadım kakası hafif yeşildi bebeğimin. Dün kontrolde baktı doktor sonra bunu verdi 15. Gün başla dedi
deletedmom4842 CaglaBlgn Sormadınız mı bu neden verdiniz ne işe yaracak diye benim oğlum dediğim gibi kabızlık gibi bir şeydi bunu verdi karın sertliği de vardı yapamadığı için bağırsaklarını düzene sokacak dedi mesela.
CaglaBlgn deletedmom4842 sordum canım. Kakası yeşil diye düzene sokacakmış bağırsak sistemini ama araştırıyorum hafif yeşil kaka çok büyük bi problem gibi gözükmüyor
Derininannesi CaglaBlgn ben doktoruma sormuştum bizimki sen yeşil çünkü ama kendisi bir sorun yok olabilir demişti ki prof bir doktor . Eğer ıkınmasından çok rahatsız olursan maflor kullan demişti
Kelebek Bebeğim ishal olunca verdi doktorumuz 10 gün kullan dedi, ondan öncesinde 2 3 günde kakasini yapıyordu. Çok şükür düzeldi, bağırsak florasini düzenlemeye yardımcı olduğunu düşünüyorum