Berenberfu Kızlar merhaba. 2 el ürün satmak istiyorum. Hem kızlarımın kıyafetlerini hem de kendi kıyafetlerimi hepsi tertemiz. Süreç nasıl ilerliyor. Kargo vs nasil oluyor. Satış yapan varsa bilgilendirebilir mi
Ayazmom1 Berenberfu dolap üzerinden satış şöyle oluyor siz ürünü dolabınıza ekliyorsunuz kullanıcı satın aldıktan sonra siparişinizi kargoya teslim etmek için kargo kodunu oluşturup ürünü paketliyorsunuz kargoya verdiğinizde ürünün kargo kodunu çalışana söylüyorsunuz bu kadar ürün alan kişiye ulaştıktan sonra paranız hesabınıza yatıyor
Berenberfu Liyaelvin valla evde boşa duruyor en azından birini yarasın istiyorum uygun fiyatlı vereceğim
Aylavyu-1 Bende cok merak ediyorum ama dolap uygulamasi uzerinden nasil kargo helip kendi mi aliyo senmi goturuyosun orssini anlayamadim bi suru hastane cikisk takimlarim falan var vermek istiyorum
Ayazmom1 Aylavyu-1 satılan ürünü siz kargoya veriyorsunuz ama şöyle bir şeyde var kargo çalışanı da gelip ürününüzü alabilir ama ürün başına 5 tl kesinti yapıyorlar
Ayazmom1 Berenberfu ürünleri buraya ekleyip satabilirsiniz resimlerini ve fiyatlarını ekleyin ürünlerin yaş aralığını vs ihtiyacı olan kişi de alır
Berenberfu Ayazmom1 teşekkür ederim peki buradan sattığımda örneğin aras kargoya gidiyorum kargoya veriyorum. Kargo ücretini kim veriyor. Mesela bir ürünü 80 tl ye sattım kargo ya gidince kargo ücreti ne kadar oluyor.
Ayazmom1 Berenberfu alan kişiyle anlaşıyorsunuz kargoyu siz ya da ben verim diye ürünün ağırlığına göre ücret değişiyor
Berenberfu Ayazmom1 teşekkür ederim mesela 1 ürün gönderdim çok hafif bir elbise ortalama ne kadar oluyor
Gkistk Berenberfu iki parça çocuk kıyafeti göndermistim bir kaç ay oldu 38 TL idi elbise de o civarlarda tutar sanırım
bluem 4 senedir dolap ve gardrops satıyorum 👍🏻 cogu seyi sattim aldim baga karli satisim oldu alisimda oldu ama smdi dolandiricilik artmis satarken dikkt edin iade edenler dolandiricilik yapabiliyor