Ecenin_Annesi29 Kizlar merhaba bir süre memlekete gideceğim eşim oruç tutuyor ona biraz idare edebilecegi kadar yemek birakmak istiyorum buzluga felanda koyabilirim köfte felan yapip attim dolaba baska neler yapabilirim fikrinize ihtiyacim var🥰
Pikapikapikacuuu guzelanne71 aynısını yazmak için geldim. Nohut, fasulye, patates yemeği, her türlü çorba. Her şeyi aynı menemen vakumlar gibi vakumlayın. Isıtıp yer Kolayca. Buzluğa poğaça, börek, çörek koyabilirsiniz sahurda yemek için. Ecenin_Annesi29
yakup6752 Ecenin_Annesi29 internette görmüstüm pizza yapip pisirmeden buzluga atiyorlardi cikarinca da sadece kasar rendeleyip firina atiyorsun
Gizemlibirisi Ecenin_Annesi29 ben bir yere gideceğim zaman buzluğa lahmacun börek falan atıyorum.esim tost makinasında ısıtıp yiyor.
guzelanne71 Çorba yapıp sıcak sıcak kavanozlayın vakumlansın.Dolapta 1-2 ay bile dursa bişey olmuyor.Mercimek yayla domates çorbasını hep böyle yaparım
Ecenin_Annesi29 guzelanne71 hic aklima gelmemişti bu sekilde o zaman bi kac cesit yemek yapayim vakumlayayim ben teşekkür ederim 🥰🥰
Ecenin_Annesi29 Cocolingo sarmayla ugrasacak vaktim olmuyor ki malesef sigara boregiylede ugrasmaz benimki tepsi böreği yapicam artık sahurda yesin yumurta haslamayida becerir heralde 😁
Cocolingo Ecenin_Annesi29 tepsi böreğini pişirip öylemi atıyorsun buzluğa, çözünüp ısıtınca ilk pişmiş gibi oluyor mu ? 🌺