2752 Arkadaşlar merhaba 7ay önce doğum yaptım bugün 5haftalık hamile olduğumu öğrendim benim gibi olan var mı napacagımı bilmiyorum
Ahilal 2752 kız eltim gibi olmuş seninki de eltim de 7aylık bebeği var 2 buçuk aylık hamile şu an kafası yerden kalkmıyor hiç ben de 2 buçuk ay önce doğum yaptım inşallah sizin gibi olmam ya
koalamiyim 2752 başta insan şok geçiriyor ama alışılıyor. Ben de 9 haftalık hamileyim yaklaşık 10 aylık bebeğim var. Çok yorgun hissediyordum yavaş yavaş azalıyor çok şükür güzel beslenmek gerekiyor yoksa vücut halsiz kalıyor 🙈
MerveAkty 2752 kizim 4.5 aylıkken hamile olduğumu öğrenmiştim 😁 bi şekilde büyüyorlar simdi biri 1 5 biri 2.5 yaşında . Bol uyu simdi vede saglikli beslen 🌸
hayalperest__ 2752 arkadaşayım kırkı çıktıktan sonra hemen hamıle kalmış çocukları biri 5 biri 4 yaşında suan ikisi sezeryan yaşı da vardı sorun yaşamadım dedim ayrıntılı konuşmadık ama
Sari18 2752 peki bu süreçte bebek için almamız lazım filan bisey dedi mi ne gibi bir yol cizdi doktor sıkı takip mi
koalamiyim 2752 evet. Bana hiç emzirmeyi bırak falan demediler ben doğumdan sonra da bebeklerimi birlikte emzirmek istiyorum. Bazı bebekler sütün tadı değiştiği için bırakabiliyomuş inşallah bırakmaz bebeğim🥲