Ecemavi Merhaba, anneler guncel olarak hangi mamalari tercih ediyorsunuz ve neden memnunsunuz hadi konusalim
Tugraveannesi1907 Ecemavi bebelac gold kullanıyorum gaz sorunu yaşamıyoruz ve kakasını düzene koyduk artık günü gününe yapıyor
Prensesannesi1234 Hipp kullanıyorum şu an memnunum aslında ama cok tok tutmuyor gibi geliyor onun icin sma aldım bitince onu kullanacağım
Prensesannesi1234 Ecemavi sma yi oğlum da da kullanmıştım cok memnun kalmıştım kizima da denemek istedim bakalım
Mustafa21 Ecemavi oğlum çok sıkılgan mama konusunda sürekli değişim istiyor bazen hipp bazen bebelac veriyorum.
Jelibon88 Aptamil kullaniyorum ben ama gaz sorunumuz hala devam ediyor nerdeyse 4 aylik olacak oğlum acaba mamami gaz yapiyor diye düşünüyorum
gulertknn1 Biz ar kullanıyoruz ilk aptamil ar kullandım normalde de aşırı gazlı bi çocuk ama bebelac gold belki gaz yapmaz diye ondan aldık normal bebelacta kullandım bebeğimin kilo alımı az bu bitince de sma kullanmayı düşünüyorum ya
Guldas [bilinmeyen] Sma da prebiyotik lifler yok çok fena kabızlık ve yeşil kaka yapıyor. Birde içerisinde maltodekstrin var. Şekerli bir mama.
gulertknn1 Guldas bilgilendirme için teşekkür ederim doktor raporlu mama olarsk sma verecekti süt alerjisi var sandj ama yoktu sonra vazgeçti bende demek ki sma iyi diye düşünmüştüm