Kaderuzbas Kızlar bugün test yaptım çift çizgi çıktı 3 buçuk yaşında bi oğlum var çok heyecanlıyım 😍 Allah’ım saglıklı bi bebiş nasip etsin inşallah 💙😍 Kızım olsun çok istiyorum ama nasip ,🤲 çin takvimi dogru çıkan oldumu 🤔
Yaren5677 Kaderuzbas maşallah ne güzel banada dua edin istiyorum ama olmuyor sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
baykuskiz_ Kaderuzbas illa ki doğru çıkan vardır %50 sans var zaten ys kiz ys erkek 😄 hayırlısı olsun
Monimommm Kaderuzbas benimki doğru çıkmıştı canım gözün aydın rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın
koalamiyim Yaren5677 benim oğlumda doğru çıkmıştı şimdi tekrar hamileyim yine erkek gösteriyor 😅 hayırlı olsun sağlıkla gelsin ❤️🌸
Kaderuzbas Yaren5677 amin canım İnşallah dualarımda sanada yer vericem rabbim en kısa zamanda nasip etsin 😍🤲
Bugleminannesi28 Kaderuzbas çin takvimi vs tamamen tabiki yanlış şeyler takdiri ilahi diyip geçmek lazm ama benim arkadaşım bana bakmıştı çin takvimi değil hepsinde kız çıktı demişti gerçekten de kızım oldu