Esleminannsi029222 İlk doğduğunda köyü maviydi gri gibidir sonra mavi oldu şuan 6 ayligiz hala değişmedi eşim ve benim gözleriniz kahverengi ama doktorunuz göz muayenesinde bebeğinizin gözleri renkli olacak dedi . Ailede renkli gözlü var .
Balanne_ Belizanasi ilk dogdugunuzda dediğiniz gibiydi 1 2 yaş arası maviydi babası gibi şuan 3 yaşında yeşil bildiğin eşimin dayisinin gözü yeşil ona çekmiş
Belizanasi Ysmndnz_ evet gerçekten çok ilginç ilk defa duyuyorum ben de😊 Allah sağlık versin minnosa🌸
cansuyagmur simsiyahtı. her gören şaşırıyordu. böyle kapkara yani. şimdi çok çok koyu kahve. kara kalaydı keşke. şu an simsiyah değil ama gene siyah yakından ışığa doğru inceleyince çok koyu kahve olduğu belli olıyor
cansuyagmur Ysmndnz_ yaaa vende yaznıştım. bende öyle sanıyordum. foto çektim hatta yakından. simsiyahtı kızımon gözlerş ama bizşm hala siyah eskisi kadar koyu siyah değil.
Maviim Belizanasi Bebeğimin göz rengi başta mavi griydi. 5 aylıkken yeşile dönmeye başladı şuan 8 aylık hala yeşil😍 bende yeşil gözlüyüm benden aldı sanırım babası da ela
fa_sena_y Belizanasi doğduğunda gri gibiydi 3.4.5. ayda gitgide mavileşti 6 aylık şuan masmavi ama döner mi bilmiyorum. babamız mavi gözlü ben kahve. yeğenimin 1,5 yaşından sonra maviden yeşile dönmüştü. :)
Ikicocukbiranne Belizanasi doğduğunda koyu griydi 2. 3. Ayda maviye dönmeye başladı 6. Ayda açık mavi oldu ve öyle kaldı
Nazendehanim Belizanasi açık kahve değildir o eladır zaten 😂 mesela benim bazen kahve bazen bal rengi bazen ela bazen yeşil bazen turuncu 🤣🤣