kayraninannesiiii Kızlar merhaba tavuk vericem ama nasıl vericegime bir türlü karar veremiyorum. Çok da seçiyor çok karıştırmak istemiyorum aslında. Önerilerinizi bekliyorum 🌸
Umutveannesi kayraninannesiiii ben şehriyeli tavuk çorbası yaptım o şekilde de çok güzel içiyor, haşlanmış tavuğu didikleyip yediriyorum öyle de yiyor ya da kızarmış tavuğu didikleyip yediriyorum
Eminecak kayraninannesiiii tavuklu şehriye corbasi. Terbiyeli şehriyeli tavuk çorbası daha sonra fırında falan yapıp verirsin.
Aysegul93 kayraninannesiiii sebze olr şehriyeyle olur tarhana çorbasına da katıyorum. Tavuklu pilav yapıyorum
kayraninannesiiii Umutveannesi henüz daha şehriye bile vermedim o kadar katı yiyemiyor henüz 🥺 tavuğu çok çok küçük haşlarsam belki anca yiyebilir. O yüzden kararsız kaldım
oglumubeklerken kayraninannesiiii şehriye bile vermesiyseniz henüz tavuk suyunu kullanmanız daha doğru olabilir. Tavuk suyuna bir çorba yapıp içine minik minik 1 2 parça da tavuk atabilirsiniz.
mrvdg11 kayraninannesiiii ben daha vermedim 7 ay 12 günlük benim kızım da tavuk suyu et suyu tüketiyor ama geç mi kaldım acaba sadece 1 kez kıymalı sebze vermiştim bi kaç gün önce o da çok az belki sindiremez diye
kayraninannesiiii mrvdg11 ben ıspanak da verdim çorba şeklinde normalde ıspanak da geç verin diyorlar açıkçası herşeyi verdim sayılır o yüzden tavuk vermeyi düşündüm. Tek sorun çok seçiyor ve tam anlamıyla katı yiyemiyor 🤷🏻♀️
Deletedmom_112 kayraninannesiiii ben ilk 7,5 8 aylık falandı haşlanmış sebzeler ve tavuğu robottan geçirip köfte gibi pişip vermiştim, baya sevmişti içinde sebze olduğu için ağzına koyduğu an dağılıyordu o yüzden yerken de zorlanmadı
kayraninannesiiii Deletedmom_112 benimki henüz ağzına götürüp kendi yemek istemiyor sadece meyve sebze suzgecine koyarsam dişlerini kaşımak için yemiş oluyor. Ama köfte şeklinde de deneyeceğim