Arzuubal Lactamilin emziren anneler için sütlü içeceğini kullanan var mı hiç aranızda sütü artırıyor mu ya da kalitesini?
hunilimomy Arzuubal dün başladım bi haftaya belli eder diye düşünüyorum ama denemeye değer içimi kolay
Zeyneppppduygu Arzuubal ben kullandım sütüm arttı ama onun dışında farklı şeylerde kullandım hangisin etkisi emin değilim 🤪😅bestlak damla ve solgar vitamin
Marshmallow1 Arzuubal lactamil süt arttıyor bebeğe faydalı süt yapıyor kilo aşımı güzelleşiyor fakat kullanan annelere de çok kilo yapıyor
Hilalperi Arzuubal ben içtim gelmedi solgarın bira mayası tabletini aldım o memeyi şişiriyor e bebekte rezene var o güzel
Zeyneppppduygu Arzuubal evet en çok onu tükettim açıkcası lactamil bir kutu bitti bıraktım ama bestlak baya süre devm ettm
acemi_ana Arzuubal ben bi fark göremedim ama bestlak da oğlumda kullanmadım mesela işte yeşillik bulgur irmik helvası su vs yedim içtim smdi kızımda da aynı şeyler bi fark yoktu yani arasında aynı oğlumu emzirdigim gibiydi 🤷🏻♀️
Lylozzd Delidoluu Solgar’ı akşam aldım günde 6 tane için deniyor ama eczacı 3 tane içebilirsiniz hemen farkı görürsünüz zaten bir kaç gün içinde dedi. Ben yine de 6 tane içicem başka hiç bişey almanıza gerek yok bu ürün çok başarılı dediler
hunilimomy merveiyd yani tek onun faydası mi yoksa su dereotu falan da bolca tüketiyorum bilmiyorum ama etkisini ben gördüm