Ardenikoo Damlasu23 Etli biber dolması yapacağım yaprak sarmasıyla karşılık yanına Mercimek Çorbası Cacık Çikolatalı kek
Minigim38 Damlasu23 ezogelin çorbası Taze fasulye Bulgur pilavı Cacık Kemalpaşa tatlısı ben oruç değilim ama esim için bunları düşündüm Allahim kabul etsin oruçlarınızı 🤲🌸
Umutveannesi Damlasu23 şehriyeli tavuk çorbası yaptım bebiş çok hasta limonla ona içireceğim inşallah Pilav Fırında kızarmış tavuk patates Salata Ayran veya kola Tatlı şekerpare yapmayı düşünüyorum tabi sadece düşünüyorum 😂
EmirMom Damlasu23 Mercimek çorbası Karnıyarık Pilav Cacık Magnolya Diye düşündüm ama az önce kayınvalidem aradı iftara davet etti bugün yemek derdim yok rahatım☺️
Damlasu23 Ardenikoo ben daha yapmadım ama aklımda karnıyarık ve pirinç pilavı patates çorbası var bakalım canm🫶
Balkizlarim Damlasu23 mercimek çorbası , kıymalı Karnıbahar patatesli havuçlu mor lahana mezesi domatesli pilav çilekli magnolia 🌸🌸
Balkizlarim Damlasu23 Allah razı olsun canım yeni özellik olsa da telefondan verebilsem 🙈🤗💐 seninde ellerine sağlık şimdiden 💕
ikibebelikanne Damlasu23 şehriye çorbası, patatesli bezelye, bulgur pilavı, gül böreği, revani veya sütlü irmik tatlısı düşünüyorum simdilik ama bakalım oruçluyken insanın bir sürü şey yapasi geliyo doymucakmisim gibi hissediyorum şuan😂