Dondurmalikahve Bugün iftara mercimek çorbası ve içki köfte yapıcam ama içlinin yanına ne koysam bilemedim sarma yapamam bu arada öneren olursa eleyin 😁
Nursena0606 Dondurmalikahve Misafiriniz mi var? Eğer öyleyse sebzeli sulu bir yemek ve salata olabilir. Ya da sadece size ise salata mis gibi olur.
Dondurmalikahve Aloaveraaaa 123PrensAnnesi123 Ucansupurge En iyisi bi salata ve meze yapayım, haydar gider mi yanına peki?
azraklkn Dondurmalikahve patatesi küp küp doğra kızart icine maydonoz yeşil doğan doğra pul biber az birse limon tuzu tuz at iyice karistir mis gibi daha dün içli köftenin yanina yaptim bunu
Dondurmalikahve azraklkn İlk kez duydum hataylılar da soğan atıyor kızartıp böyle bi tarif vardı, akşama bu patatesi de yapıcam
123PrensAnnesi123 Dondurmalikahve gider tabi Semizotu yogurtlusu olur Biber yogurtlusu olur Veya karışık yogurtlama olur Zaten icli kofte yiyince doyuyor insan
Ucansupurge Dondurmalikahve Öf hemde nasıl güzel gider akşama bende yapayım bari içli köfte yapamam ama benden de bir falafel gelir🤔🤤
azraklkn Dondurmalikahve mutlaka yapın limon tuzunu fazla atmayin yerken limon sıkıp yiyebilirsiniz çok guzel oluyor simdiden afiyet olsun😊