Beyzanurkuzu_ 24 günlük bebeğim memeden indirdiğim an uyanıyor. Doktorumun söylediği gibi ne zaman isterse emziriyorum saat falan tutmuyorum normal mi bu durum ne yapabilirim uykusuzluktan ölmek üzereyim 20 gündür 🥲
egeninanns Beyzanurkuzu_ sizi emzik olarak kullanıyordur . Bu şekilde alışırsa sonrası daha zor maalesef
Kevserelagonultas Beyzanurkuzu_ canım benim bebeğim de öyleydi ben çözümü emzikte buldum uykuya geçtiği an hafifçe memeden çekiyorum emziği koyuyorum ağzına biraz daha kucağımda tutuyorum öyle uyuyor
Ece16 Beyzanurkuzu_ canım 36 günlük bebeğim var aynı durumdayız uykusuzluktan bacaklarım tutmuyor artık. Saat başı uyanıyor allah yardımcımız olsun
K2C2 Beyzanurkuzu_ benim de 29 günlük beneğim var gündüzleri hiç uyumuyor gece de yorgun düştüğü için uyuyor gaz hat safhada zaten yorgunluktan ağlıyorum artık
happiestMom 2 saatte bir emzirmeniz daha iyi olur hem gaz olmaz hem sütünüz birikir. Ne yazık ki sizi emzik olarak kullanıyor yalancı meme verin en azından onunla uyusun böyle sizde cok yorulursunuz.
Beyzanurkuzu_ happiestMom yalancı memeyide tutmuyor ağlama krizleri tuttuğu zaman 2 saati beklemek mümkün olmuyor baska sekilde asla susturamıyoruz gerçekten çok yoruldum 😪
Mihrininannesi Benim de bebeğim 24 günlük erkek bebek hem gazlı hem de uyumuyor zar zor yatırıyorum sürekli ıkınıyor.Ben de sürekli emziriyorum ne yapacağımı şaşırdım başım agrıyor artık 😒
Beyzanurkuzu_ Mihrininannesi aynı bizşmde gaz sorunumuz çok malesef birde uyku problemi olunca hersey daha zor 😪
happiestMom Beyzanurkuzu_ işin zor arkadasım ne yazık ki benim kızımda öyleydi her yerde meme açık geziyordum cok yoruyordu beni allah yardımcın olsun 🙏🏻
Tchrhcr Bende sizinle aynı durumdayım. Gece hiç uyumadım. Kısır döngü içindeyiz. Sürekli emiyor, gazını alıyorum yine emiyor altını alıyorum yine emiyor. Normal durduğumuz hiç bir an yok. Gece uyanık, bu saatlerde uyuyor o da parça parça.
nazli-06 Beyzanurkuzu_ ben yatakta uzanarak emzırıyordum. Poposuna vurarak pışpışlayın 15 dk dan fazla meme vermeyın demıstı bızım saglık ocagı hemsıremız. Zaten cenesı yoruluyordu 15 dk da.