Yigiit_efeninn_annesi https://imgyukle.com/i/QDpB26 kızlar elimde 2 numara 3 adet 400gr Bebelac mama var 330tlye satıyorum almak isteyen var mı?
EmirMom Yigiit_efeninn_annesi 900 Gr Bebelac bizim buradaki eczanede 180 TL yani sizin sattığıniz 300 Gr daha fazla 250 Gr Bebelac da 65 TL yani ikisi 245 TL ediyor fiyatı aşırı pahallı sizin ki yinede 50 Gr fazla ama yinede pahallı
Ftsyckk Yigiit_efeninn_annesi Kimse almaz bence.. 900 gr 240 Lira zaten :) ayrıca A101 de de var.. uygun gayet.
Yigiit_efeninn_annesi EmirMom EmirMom ben paketini eczaneden 150tlye aldım 3 adet 450tlydi sizin orda uygunmuş heryer aynı deil
[silindi] Bende Aptamil pregomin syneo mama var yeni açtım bebeğim yemiyo isteyene ücretsiz gonderebilirim
[silindi] edabolukbasi alerjik bebeklere verilen mama bu. Oğlum alerjik değil ama düşük kilolu diye almıştık bunu
edabolukbasi [silindi] hee evet benim oğlum da kullanıyor eğer alerjikse içmesi için tatlandırın diyecektim
Yigiit_efeninn_annesi Ftsyckk deprem bölgesindeyim evime giremiyorum orda burda kalıyorum hiçbir yardım da almadım paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum herşey açık soylenmiyor evet pahalı gelmiş olabilir ama ben 3nu 450tlye almıştım
Ftsyckk Yigiit_efeninn_annesi yaa Kusura bakmayın Lütfen 🙏🏻😞 Ama Belirtin ki insanlar destek olmak için alabilir o zaman.