Nuriyee06 2 ay 4 günlük bebeğim var gazını çıkaramıyor kendini sıkıyor kızarıyor anne rezene içince iyi geliyormuş galiba faydasını gören oldu mu günde ne kadar içiyorsunuz ?
kahvekolik__ Nuriyee06 aynı benim bebeğimde 2 aylık kolik. Hiç bir şey tam olarak fayda etmiyor rezene kullandım azalttı tam bitirmedi ama. 2 fincan
Kuzeyinannesi7 Nuriyee06 Bizim bebişde gazlı bir bebekdi nursev damlasını kullandık fayda etmedi ama metsil ve enterogis damlalarını kullanıyoruz çok şükür çok rahatlattı ve bitti bile diyebilirim gaz problemi 2 ay 20 günlüğüz
Mammamamma Nuriyee06 bizimde 15 günlükken başladı gaz problemimiz nurse harveys in gaz şurubu var onu önerdi doktorumuz işimizi bayağı kolaylaştırdı ama bebeğimde süt ürünleri alerjisi var 5 aylık olduk hala gaz bi problem
Nuriyee06 kahvekolik__ bu hazır poşet çaylardan mı içiyorsunuz yoksa aktardan falan alıp kendiniz mi kaynatıyorsunuz
kahvekolik__ Nuriyee06 aktardan aldım onlar daha etkili. 1 tatlı kaşığı sıcak suya dök demlenince içersin. Yediklerini takip et hangisi gaz yapıyorsa yeme mesela. Bize tavuk ıspanak süt çok gaz yaptı
KayraVeAnnesi_06 Nuriyee06 Sab Simplex kullandım , memnundum Şuan 3,5 aylık çok şükür gaz sancılarımız bitti
Rabisdman1905 Bende aynı problemi çektim biz sürekli sıcak havlu koyarak atlattık bu dönemi birde biogıa kullanarak
kahvekolik__ Nuriyee06 buradaki denilen bütün damlaları kullandım hiç etki etmedi. Sıcak havlu gaz masajı rezene. Bol su. Benim bebeğim kakasını da 4 5 günde yapıyor mesela hala çözüm bulamadım
Nuriyee06 kahvekolik__ bende damla falan kullanmak istemiyorum açıkcası bunları deneyim teşekkür ederim
gecekusu_- Nuriyee06 damla kullanıyorum ve 1 çay kaşığı 6 saat arayla zeytinyağ içiriyorum az da olsa rahatlıyor ☺️