1anne2cicek Yumuşatıcı kullanmıyorum o yüzden yumuşatıcı koymadan da kullanabileceğim bir deterjan arıyorum hangisini tavsiye edersiniz Önceliğim toz deterjan olması ama jel de hesabıma uyarsa alabilirim
Elisam16 1anne2cicek Bingo mutlu yuvamı tavsiye ederim çok memnunum içinde yumuşatıcı varmış gibi kokuyor
edizsmom 1anne2cicek çocuğum için hala sabun tozu kullanıyorum Kendimiz için yumoşum sıvı deterjanının kullanıyorum renklilerde efsane bir kokusu var 👍
Beyzaelifsevde 1anne2cicek perwol bakım ve ferahlık. Sentetik karışımlı giysiler için. Turkuaz kutu.makine çalışırken tüm banyoyu bu koku sarıyor diğerleri öyle degil benim bunu tek gecerim. Ama normal sorduğunuz için söyledim bunu bebek içinse sakın kullanmayın. Duru granül Matik kullanıyorum bebege
1anne2cicek Elisam16 yumuşatıcı kızımda egzemayı tetikliyor o yüzden kullanmıyorum canm dediğin toz mu şuan bingo sıvı deterjanını kullanıyorum o da güzel aslında ama tozdan öneri gelirse toza geçmeyi düşünüyorum
Dilruba_1 azraklkn ben duru granülmatik kullanıyorum normalde ama annem de hep bana gelirken perwoll getirir normalde bitkisel içerikli doğal ürünler tercih ederim ama perwoll e de alıştım artık kullanıyorum
Elisam16 1anne2cicek evet toz deterjan benim kızımda da egzama var yumuşatıcı kullanmıyorum bilgi toz deterjan yetiyor
azraklkn 1anne2cicek toza para veriyorsun yumuşatıcıya da para veriyorsun ama sıvı deterjan alınca yumusatici almaya gerek kalmıyor ve daha hesaplı oluyor
1anne2cicek azraklkn evet bende bu düşüncedeyim 😅 bingo sıvı kullanıyorum güzel kokuyor memnunum acaba tozda da böylesi varmı diye merak ettim
Elisam16 1anne2cicek zannetmiyorum değişeceğini ama bebeğiniz 16 aylık sanırım bebek deterjanları neden kullanmıyorsunuz ben 2 yaşına kadar kullandım
Beyzaelifsevde 1anne2cicek e kimyasal içinde bir sürü zararlı madde var tenine değecek. Ben kullanmıyorum bebeğimde nirmal deterjan. Bebeğime kullandigim duru mi demiştim ben düzeltiyorum dalan granül Matik.
1anne2cicek Elisam16 Egzeması olan 3yaşında canım küçük olanda bir sorun olmadı şimdiye kadar hep aynı yıkadım